DÉ TECHNIEKOPLEIDER VAN EN VOOR BEDRIJVEN

Bedrijvenmarkt

Inschrijven bedrijvenmarkt

Elk jaar organiseren wij per opleidingslocatie ten minste twee open dagen per schooljaar. Op deze open dagen organiseren wij activiteiten om voor de jonge techniek-geïnteresseerde een zo breed mogelijk beeld van techniek te schetsen. Graag willen wij u daarom uitnodigen.

En niet zomaar als bezoeker, maar als standhouder op onze speciaal ingerichte bedrijvenmarkt! Wij zouden het zeer op prijs stellen als u zich (weer) wilt presenteren met uw leerbedrijf. Naast werknemers en studenten van Tetrix is ook het ROC aanwezig. Als u als leerbedrijf ook aanwezig kunt zijn, kunnen wij een totaalbeeld geven van de opleiding en deze ook van alle kanten af in de voorlichting belichten. Deelname aan de bedrijvenmarkt is uiteraard kosteloos. Tetrix verzorgt de catering (diner inbegrepen).

Op de open dagen werken wij met voorlichtingsrondes om bezoekers optimaal te kunnen informeren en de inloop ook (mogelijkerwijs) kunnen organiseren. In totaal zijn er twee tot drie voorlichtingsrondes gedurende de open dag (afhankelijk per vestiging).
We verwachten op de open dag bezoekers die zich oriënteren op een mbo-opleiding in de techniek van MBO-2 tot en met 4. Ook (vak)volwassenen die om-, her- of bijgeschoold willen worden zijn van harte welkom.

Wij hopen u graag te zien op onze bedrijvenmarkt. Aanmelden kan via bovenstaande button.

Meer informatie over de open dag leest u onder het kopje ‘Open dagen‘.

Cookies

We gebruiken cookies om content en mogelijke advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

| Sluiten
Instellingen