DÉ TECHNIEKOPLEIDER VAN EN VOOR BEDRIJVEN

Wat kost de opleiding?

 

Wat betaalt Tetrix en/of het leerbedrijf?

  • Opleidingskosten Tetrix
  • Salaris inclusief doorbetaling theoriedag
  • Werkkleding en persoonlijke beschermingsmiddelen
  • VCA- en branchecertificaten aanvullend op de opleiding

Wat betaal je zelf?

  • Wettelijk cursusgeld (let op: vanaf 18 jaar. Dit wordt door het ROC gefactureerd en gaat buiten Tetrix om)
  • Lesmateriaal (boeken en licenties)
  • Tetrix-gereedschapskist (max. 250 euro)

De kosten van bijvoorbeeld het lesmateriaal hangen af van het type en niveau opleiding. Meer weten? Bel of mail dan even.  Op de ouderavond gaan wij verder in op de kosten van de opleiding.

Wat verdien je tijdens de opleiding?

Je kunt in dienst zijn bij het leerbedrijf en via hun cao uitbetaald worden of in dienst treden bij Tetrix en via ons salaris ontvangen. Waar jij in dienst treedt hangt af van de keuze van het leerbedrijf. Ben je in dienst van Tetrix, dan ontvang je salaris volgens de cao van de Metaal en Techniek. Je ontvangt een salaris van 5 dagen per week en vult wekelijks je uren in via ons urenportaal (te vinden op onze site onder het menu ‘Voor leerlingen’). Ook de theoriedag betalen wij door. Het dienstverband is in de vorm van een leerarbeidsovereenkomst en wordt aangegaan voor de duur van de opleiding.

Salarisinformatie:

www.salaris-informatie.nl/index.php/cao-sector/m-tm-s/metaal-en-techniek-kleinmetaal

Wanneer je nog onder de 22 bent, maak je een salarisstap (lees: salarisverhoging) in de maand waarop je jarig bent.

 

Cookies

We gebruiken cookies om content en mogelijke advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

| Sluiten
Instellingen