DÉ TECHNIEKOPLEIDER VAN EN VOOR BEDRIJVEN

Opleidingslocaties in Den Helder, Heerhugowaard en Zaandam.

 

Tetrix heeft drie opleidingslocaties die wij in de toekomst uitbreiden naar vier:

Den Helder

Heerhugowaard

Zaandam

Over een jaar: Amsterdam (locatie: Tempelhofstraat, bij het ROC van Amsterdam)

 

Hierdoor heb je altijd een opleider bij jou in de buurt! Samen met jou zoeken we naar een leerbedrijf in de buurt van je woonplaats. Bijkomend voordeel is dat je voor de theorielessen van het ROC op dezelfde plek terecht kunt als voor de praktijk, Tetrix is samen met het ROC gevestigd.

Onderwijs op de Techniekcampus: meerdere technieken op één plaats

Tetrix Techniekopleidingen is met haar drietal locaties gevestigd binnen een Techniekcampus. Een Techniekcampus staat voor een bundeling van krachten tussen onderwijs en bedrijfsleven. Meerdere technische  opleiders maken gebruik van dezelfde faciliteiten en versterken  elkaar. Hierdoor ontstaat een ruim aanbod aan opleidingen voor de metaal- en elektrotechnische industrie en offshore.  Bijvoorbeeld opleidingen hoog- en laagspanning, lassen, montage en onderhoud, werken met machines, hydrauliek,  pneumatiek, explosieveiligheid, kunststoftechnologie,
elektrotechniek, etc.

Cookies

We gebruiken cookies om content en mogelijke advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

| Sluiten
Instellingen