DÉ TECHNIEKOPLEIDER VAN EN VOOR BEDRIJVEN

Waarom onze opleidingen zo succesvol zijn…

 

Er bestaan twee soorten mbo-opleidingen: de bol en de bbl. Volg jij een mbo opleiding in de bol-variant, dan ga je naar school en moet je in de meeste gevallen stage lopen. Je krijgt tijdens je bol-opleiding veel theorie en huiswerk mee. Een bbl-opleiding is anders dan een bol-opleiding. Je gaat veel werken en bent gemiddeld 1 dag per week (overdag of middag-avond, afhankelijk van niveau) op school. Je leert dus nog meer van de praktijk en dit doe je bij een erkend leerbedrijf. Ook verdien je tijdens een bbl-opleiding een salaris.

Tetrix biedt ook bbl-opleidingen maar doet er nog nét een schepje bovenop.

Wij zorgen ervoor dat je meer leert; breder in je vakgebied maar ook verdiepend en altijd op wens van het leerbedrijf en jouzelf. Het leerbedrijf schakelt Tetrix in om één dag per week extra bedrijfsgerichte training te volgen. Je kunt die ene dag projectmatig met medestudenten aan de slag gaan met een opdracht of werkt individueel aan een realistische opdracht uit de praktijk. Ook kun je meerdere extra certificaten en diploma’s halen, zoals het vca- en diverse NIL-lasdiploma’s. Tetrix biedt een beschermde bbl-opleiding waar begeleiding, coaching en continu contact met het leerbedrijf voorop staat!

De voordelen van Tetrix op een rijtje:

  • Praktijkgerichte mbo-opleiding met een hoog slagingspercentage
  • Betere inzetbaarheid voor de arbeidsmarkt door naast landelijk mbo-diploma ook meerdere erkende branchecertificaten te behalen (VCA, NIL-lasdiploma, NEN3140 etc.)
  • Werken en tegelijk (bbl)
  • Salaris tijdens je opleiding
  • Niet direct de volledige stap naar het bedrijfsleven maar ook geen hele dagen op school (bol): afwisselend rooster in het leerbedrijf,op het ROC en bij Tetrix
  • Persoonlijke begeleiding door opleidingsadviseur en techniekopleider

Cookies

We gebruiken cookies om content en mogelijke advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

| Sluiten
Instellingen