DÉ TECHNIEKOPLEIDER VAN EN VOOR BEDRIJVEN
  • Home
  • Technische cursussen

Technische cursussen van Tetrix

InschrijvenZakelijke aanvraagIk heb een vraag

Tetrix werft niet alleen jongeren voor een MBO-leerwerkbaan voor technische bedrijven, maar is ook de betrouwbare partner voor het om-, her- en bijscholen van huidig personeel en toekomstig personeel. Dat wil concreet zeggen dat wij branchespecifieke in-company en maatwerkcursussen aanbieden op drie locaties in Noord-Holland. Wij waarborgen de kwaliteit van deze cursussen en opleidingen met ons CEDEO-keurmerk en voeren altijd een gratis nulmeting uit voor het personeel om hun niveau te bepalen. Daarnaast bieden wij ondersteuning bij het opstellen van persoonlijke- en bedrijfsopleidingsplannen en bij het aanvragen van subsidies vanuit O&O fondsen.

Vakgebieden

Binnen ons cursusaanbod onderscheiden we een aantal vakgebieden:

Maatwerk cursussen

Binnen deze vakgebieden verzorgen we een aantal standaard cursussen en herhalingscursussen. Soms is er echter vraag naar een directe oplossing die perfect aansluit op de behoefte vanuit uw bedrijf. Om die reden bieden wij ook maatwerk trajecten aan op diverse niveaus.

Meer informatie over onze cursussen

  • Cursusagenda en tarieven: sommige cursussen zijn al ingepland voor komende tijd. Bekijk in onze cursusagenda welke cursus wanneer plaatsvindt en welke tarieven hiervoor gelden.
  • Bekijk de cursusbrochure en vind een overzicht van ons complete aanbod technische cursussen.

Cookies

We gebruiken cookies om content en mogelijke advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

| Sluiten
Instellingen