DÉ TECHNIEKOPLEIDER VAN EN VOOR BEDRIJVEN
  • Home
  • Technische cursussen

Technische cursussen van Tetrix

Inschrijvenik heb een vraag

Tetrix werft niet alleen jongeren voor een MBO-leerwerkbaan voor technische bedrijven, maar is ook de betrouwbare partner voor het om-, her- en bijscholen van uw huidig personeel en uw toekomstig personeel. Dat wil concreet zeggen dat wij branchespecifieke in-company en maatwerkcursussen aanbieden op drie locaties in Noord-Holland. Wij waarborgen de kwaliteit van deze cursussen en opleidingen met ons CEDEO-keurmerk en voeren altijd een gratis nulmeting uit voor uw personeel om het niveau te bepalen. Daarnaast bieden wij ondersteuning bij het opstellen van persoonlijke- en bedrijfsopleidingsplannen en bij het aanvragen van subsidies vanuit O&O fondsen.

Binnen ons cursusaanbod onderscheiden we een aantal vakgebieden:

Binnen deze vakgebieden verzorgen we een aantal standaard cursussen en herhalingscursussen. Soms is er echter vraag naar een directe oplossing die perfect aansluit op de behoefte vanuit uw bedrijf. Om die reden bieden wij ook maatwerk trajecten aan op diverse niveaus.

Cookies

We gebruiken cookies om content en mogelijke advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

| Sluiten
Instellingen