DÉ TECHNIEKOPLEIDER VAN EN VOOR BEDRIJVEN

Gratis niveaubepaling (maatwerk)

 

Van standaardcursus tot maatwerk of in-company

Tetrix Techniekopleidingen heeft een divers aanbod van technische cursussen op vakgebieden zoals werktuigbouw, veiligheid, productieautomatisering en elektrotechniek. Naast de standaardcursussen verzorgt Tetrix op uw verzoek ook cursussen op maat. Vrijwel elke cursus kan individueel of in een groep worden gevolgd, zowel overdag als in de avonduren, bij Tetrix of in-company.

De cursussen zijn erop gericht uw medewerkers beter en breder inzetbaar te maken waardoor hun waarde voor uw bedrijf wordt vergroot. Ambities en wensen van het bedrijfsleven naar goed opgeleide werknemers zijn onze uitgangspunten tijdens de cursussen. Opdrachtgevers waarderen onze vakkundigheid, flexibiliteit en de resultaten die geboekt worden. Al jaren dragen wij het CEDEO-keurmerk voor open inschrijvingen en maatwerktrajecten. Tetrix Techniekopleidingen is van en voor technische bedrijven en heeft geen winstoogmerk waardoor de verhouding prijs / kwaliteit gewaarborgd blijft. Onze techniekopleiders zijn vakmensen in de praktijk en geven les in een goed geoutilleerde praktijkgesimuleerde omgeving.

Gratis niveaubepaling

Tetrix verzorgt binnen de vier vakgebieden ook (praktische) niveaubepalingssessies. In een dagdeel wordt middels een praktisch assessment beoordeeld op welk niveau uw (toekomstige) werknemer acteert. Hierdoor krijgt u inzicht in het niveau van de kandidaat en zijn of haar capaciteiten. Handig als u voor een medewerker een persoonlijk opleidingsplan wilt opstellen, maar ook om te weten of de juiste persoon wel ingezet wordt op de juiste klus. Dankzij de niveaubepaling krijgen wij goed zicht op het niveau van de kandidaat en kunnen wij onze cursus op maat samenstellen, passend voor uw situatie.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over de maatwerkmogelijkheden en niveaubepalingen? Onze opleidingsadviseurs helpen u graag verder.

TELEFOON 0800-8580858
E-MAIL cursus@tetrixtechniek.nl

Cookies

We gebruiken cookies om content en mogelijke advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

| Sluiten
Instellingen