DÉ TECHNIEKOPLEIDER VAN EN VOOR BEDRIJVEN

Verspanen (conventioneel en CNC) inclusief planning

Inschrijvenik heb een vraag

Tetrix is het enige instituut in Noord-Holland voor verspanende opleidingen op hoog niveau. U krijgt altijd een praktisch ingerichte cursus gericht op de behoefte van het bedrijf. In deze cursussen gaan de deelnemers zelf aan de slag met theorie en practica, zodat zij alle geleerde vaardigheden direct in de praktijk kunnen toepassen.
Na afloop van de cursussen kunt u optimaal gebruikmaken van de moderne draai-, frees- en slijptechnieken. Dat leidt tot productieverhoging, kwaliteitsverbetering en kostenbesparing.
Wij werken met diverse besturingstechnieken zoals Fanuc en Heidenhain. Daarbij bouwen we CNC-programma’s zowel via ISO als dialoog en werken met CAD-CAM-ontwerpprogramma’s.

Kies uit een van de cursussen verspanende technieken van Tetrix, of vraag informatie aan voor een maatwerktraject.

Cookies

We gebruiken cookies om content en mogelijke advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

| Sluiten
Instellingen