DÉ TECHNIEKOPLEIDER VAN EN VOOR BEDRIJVEN
 • Home
 • Video “Ondernemers aan het woord”

  Video “Ondernemers aan het woord”

  Wij doen er heel veel aan om mensen enthousiast te maken voor techniek!

   

  “Techniek is niet vies en smerig, dat kun je hier wel zien. Het is een prachtig product in een schone werkplaats met hele mooie, hoogwaardige technologische onderdelen.
  Ik denk dat het prachtig is om hier aan de gang te gaan.” – Mark Helder   Managing director HGG

  Ons opleidings- en trainingsaanbod is erop gericht uw medewerkers beter en breder inzetbaar te maken waardoor hun waarde voor uw bedrijf wordt vergroot. Ambities en wensen van het bedrijfsleven naar goed opgeleide werknemers zijn onze uitgangspunten tijdens de scholing. Opdrachtgevers waarderen onze vakkundigheid, flexibiliteit en de resultaten die geboekt worden.

  Voor onze open inschrijvingen en maatwerktrajecten op het gebied van technische cursussen mogen wij zelf vol trots al jaren het CEDEO-keurmerk dragen.  Tetrix Techniekopleidingen is van en voor technische bedrijven en heeft geen winstoogmerk waardoor de verhouding prijs / kwaliteit gewaarborgd blijft.

   

  Bekijk hier onze video “Ondernemers aan het woord.”

  Cookies

  We gebruiken cookies om content en mogelijke advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

  | Sluiten
  Instellingen